Kaardid meestele

 Kaua mõtlesin, et kas ma enam blogipostitusi teen, aga no mõne võiks teha, kuigi nii pikalt on paus vahele tulnud. Osad kaardid on läinud pildistamata ja sellega kaob see järjepidevus ka ära. Nüüd ei jõua seda paarikümmend postitustki teha, aga varem oli üle saja, aga siis ei olnud facebooki ega instagrami. Instas on fotode jäädvustamine nüüd mulle selgeks saanud ja enamuses pildistan telefoniga, nii et hea kohe üles laadida. Telefonist blogisse ma ei oska kohe panna, siis peab arvutisse salvestama ja kes see enam viitsib.

Olen kolmandat nädalat covidis, tõenäoliselt omikroni tüvi meeletu kurguvaluga, millest taastumine ei ole kergete killast. See siis olgu ka ajaloo huvides jäädvustatud ja ega rohkem midagi väga lisada polegi.

Üks meestekaart sai samuti jaanuaris tehtud. Olen sellele meesterahvale ka eelnevalt kaarte teinud. Märksõnadeks seekord reisimine ja armastab kinkida kollaseid lilli. Tegin ka apsaka kaardi sisse. Ma algul ei pidanud tekstile numbrit lisama, aga lõpuks tegin vanahärra lausa kümme aastat vanemaks. Tellija kleepis sinna lilleõie peale ja saime asja korda.

Veebruari juubilarile valmis rahataskuga kaart sinistes toonides. Muidu motokahuviline ka, aga ei mahtunud peale, sai sisse. Kaardi valmistamisel kasutasin üht näidiskaarti Pinterestist ja tõesti ajasin näpuga järge, kui palju kihte paberit ja kuhu. Lilli sellel kaardil ei olnud, aga tellija tahtis, sest see mees on lillesõber ka, istutab koolis lilled amplitesse ja hooldab neid, nii said lilled peale. Selle kaardi juures kasutasin ka rahatasku nurga tegemiseks lõiketera ja see tõesti toimib. Tellisin kunagi ühe šokolaaditasku lõiketera hirmkalli raha eest ja mul ei ole sellega midagi teha, no ei sobi. Võimatu taskut välja lõigata, saab, aga ei jää hea. Väga lihtne küll, aga tasku jääb kehvake. Keeruline siin seletada, ma ise teen teisiti ja näeb parem välja. Kaardi jaoks pildi printisin Pinterestist, mutreid ka lilledele lisaks. Nüüd vaatan, et mõlemal kaardil on sama taust.

3 kommentaari:

Malle ütles ...

Tore, et ikka näitad siin ka midagi, kaardid kenad mõlemad. Kahju, et haige oled. Head paranemist!

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Olen paranemise teel, käisin täna oma kõnniringil üle hulga aja. Poolel teel mõtlesin küll, et kas lähen tagasi või siiski edasi, jõud sai nii otsa. Siis käisin metsa all mustikavarsi korjamas ja nüüd olen tagasi. Hea, et ära tegin!

Unknown ütles ...

Aitäh kõige eest dr Makha! Pärast seda, kui võtsin teiega ühendust, et aidata mul oma mehest lahutust lõpetada, lõpetas mu abikaasa lahutuspaberite täitmise ja nüüd on olukord palju parem. Nagu sa ütlesid, on kogu lahutusprotsess ära jäetud, minu abielus probleeme tekitanud paha naine lahkus mu mehest ja nüüd oleme koos väga õnnelikud. Jagan seda elukogemust kõigiga, kes seisavad silmitsi sarnaste väljakutsetega oma suhte, abielu või mõne muu probleemiga. , saate dr Makhaga ühendust Whatsapi kaudu +1815564-3618
Ta valdab järgmisi loitsusid:
* armastusloitsud
* abieluloitsud
* rahamaagia
* ilus loits
* õnneloits
* Seksitõmbeloitsud
* AIDSi ravimaagia
* Kasiino koobas
* Eemaldatud neetud koopad
* Kaitseloits
* loteriimaagia
* Õnneloitsud
* Viljakusloits
* Telekineesi sõrmus 💍
E-post: makharituals@gmail.com

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.