Sünnipäevakaart

See sünnipäevakaart on esimene, millel kasutan fotot. Kuna foto taust oli väga tume, siis töötlesin tausta heledamaks. Kaart läheb ühelt õelt teisele sünnipäevaks. Taustapaberi valis tellija ise välja, lisasin ka pitsi ja paela, lilli ja väikese molberti pintslitega, kuna maalimine on sünnipäevalapse hobi.
                  

Sisse sai selline salm
 
Kuupäev: Täna
Vaja teha: Olla õnnelik, sest...
Sa oled hämmastav, ainulaadne
 ja ilus. Sa ei pea olema, omama
ega tegema midagi muud selleks,
et olla õnnelik. Sa oled täiuslik
just sellisena nagu Sa oled.
Jah, päriselt! Seega naerata,
armasta ja naudi igat
hetke selles väärtuslikus elus!
Leidsin need read Leleti blogist.
P.S. Natuke tuunisin ühte pilti, kus küll kadus punane nägu ära, aga samas muutusid ka kaardi värvitoonid pruunikaks, mitte ei ole enam sellised tumelillad. Võibolla on viga ka pildistamises telefoniga, samas eelmise postituse märkmik on samuti telefoniga pildistatud. Päris maha ka ei taha kaarti võtta, midagi ei ole teha, viga on pildistmises ja pildistajas, kaart meeldis tellijale väga ja on reaalselt palju parem.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Ilus kaart! Fotodega kaardid on muidugi ainulaadsed, aga mina püüan neid võimalikult vältida või võimalusel kasutan originaalfotot. Kui foto on tume, siis printides on see veel hullem. Muidugi ei ole mul mis teab hea printer ka.

evegr ütles ...

Kaardil näitab nägu natuke punasena, sest ma pildistan telefoniga ja õige tooni kättesaamine on väga keeruline. Tegelikus elus on kaart parem.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.