Kaardid foamiranist lilledega

Kõik, mis tundub võõrapärane, tekitab huvi ja paneb uurima, et millega tegu. Seda materjali ma teadsin, aga ise katsetanud polnud. Näppu olid jäänud mõned Hiinas tehtud lilled, aga need küll ahvatlevad ei tundunud. Kuidas siis meil nii suur huvi selle vastu on tekkinud, aru ma ei saa. Seoses teise võõra nimetusega nagu brushod, jõudsin mina ka foamini. Esimest korda nägin kaarte oma silmaga Tallinna Käsitöömessil Teeme Teistmoodi salongi väljapanekul ja sealt algas ka minu tutvus Jaanikaga, kes muu hulgas mainis, et ta tuleb Tartusse nende lilledega kaarte tegema. Kõik muu on juba Malle blogipostituses kirjas. Panen siia ka lingi selle kohta, mis materjaliga tegu ja kust seda  osta saab. Väga põhjalik kirjeldus on ka Rissa hobipaigas.
Nii me siis Mallega eelmisel laupäeval omi kaarte tegime ja muidugi olen ma vaimustuses! Tahaks veel ja juba said nii pastellid kui ka foamiran ära tellitud. Samas ootan ka oma Atenew templeid ja lõiketerasid, et katsetada bruschodega kaarte!

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilusad kaardid! Mulle meeldib eriti see õrn kollane-roheline. Ise tegin ka ükspäev 2 lille valmis, aga hetkel on nii pingeline aeg, et ei teagi, millal jälle edasi saan teha. Meekärjega lõiketera tellisin ka endale.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Mulle endale jälle meeldib sinine-roosa-hõbedane ja seda lehtedega lõiketera mulle ei saadetudki.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.