Minu esimene pross

Kõik sai alguse nagu ikka liblikast. See liblikas pidi algselt hoopis kuhugi mujale minema, aga siis tuli mõte, et mis oleks, kui teeks õige endale prossi, homme läheb vaja ka. Otsisin oma pitsi tagavara välja, võtsin ühelt teiselt prossilt kinnituse ja hakkasin meisterdama. Ega ma muud ei teinudki, kui sättisin pitsid õigesse paika, algul valged, siis arvasin, et saab liiga ühetooniline ja lisasin lillades toonides pitse juurde, pärleid ikka ka.
Nüüd natuke lähemalt ka liblika loomeprotsessist. Ma tahtsin teda mixed media stiilis teha, aga panin akrüüli liiga palju ja ei mingit ilu. Siis pesin kõik puhtaks või õigemini nii palju, kui esialgu maha tuli. Valget krunti jäi natuke külge ka. Tundus huvitav. Lisasin krakleeliimi, siis glitteripuru ja natuke sai ka kuldamisvaha ning mõni pärl ka külge. Nii ma siis uue liblikaliigi aretasingi!

5 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilus! Kas see liblikas on metallist? Väga äge igatahes.

MO isetegemised ütles ...

Ühinen Mallega, tõesti ilus :) Paljud küll ei pruugi minuga nõus olla, kuid roosa sobib väga paljude erinevate värvidega. Eriti kui on tegemist nii ilusa aksessuaariga.

evegr ütles ...

Aitäh, liblikas on metallist. Värv ei ole pildil vast päris õige, rohkem selline lillapoolne.

Malle ütles ...

Mina näen küll lillat tooni!

MO isetegemised ütles ...

Mul on kogu aeg värvide nägemisega probleeme, isegi klaasi puhul. No on ju ilus tumeroosa :) :)

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.