Sünnipäevaks

Mulle meeldivad Fabrika decoru paberid ja väljalõiked. Nendega on tore katsetada ja sättida küll ühtepidi ja teistpidi. Vist kevadeootus on ka juba hinges, sest iirised tulid kaardile ja liblikad. Tükk aega pole raami sisse krakleelakiga pilti teinud, tegin jälle. Natuke pitsi ka põhja peale ja tulemus selline. Kaart on rahataskuga.
Viimasel ajal on mu piltide kvaliteet kehvemaks läinud ja seda tänu uuele arvutiprogrammile. Püüan pildile originaaliga sarnast tooni saada ja lõpptulemusena on iga pilt ise helendusega, ma ei tea. Siia püüdsin enam-vähem sarnased fotod kokku saada, aga mõnikord on küll nii jubedad toonid tulnud, et endal ka hakkab häbi.

3 kommentaari:

Malle ütles ...

Järjekordne kaunis töö! Mul on ka neid erinevaid väljalõikeid ja no ei oska neid kuidagi kaardile paigutada. Mitu korda olen kätte võtnud ja jälle tagasi pannud.

Piltidega on mul ka alati sada häda, et rahuldavat lõpptulemust saada. Mis programmi sa kasutad fototöötluseks? Need pildid on küll ilusad siin.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Ma sätin ka mitu korda ümber ja lõpuks nägin, et kaks suurt iiriseõit said ikka kõrvuti, väljalõige ja paberlill. No mis teha!
Mul on arvutis Windows 10 ja selle pilditöötlusprogramm. Ennem tegin picmonkey´ga, aga nüüd on seal kõik tasuline, peab veel uurima, ehk mingi variant on. Need kolm pilti siin on jah enamvähem, aga rohkem polnud midagi võtta ka, ühed lillad ja teised roosad. Ma teen ju paarkümmend fotot ja kolm kõlbas!

Malle ütles ...

Nii on jah, ma teen ka paarkümmend klõpsu ja siis hakkan pilte järjest prügikasti viskama! :) On juhuseid, kus lähen uuele fotosessioonile. Fototöötluseks kasutan programmi Zoner Photo Studio. Ingliskeelne, aga pikapeale saab selgeks. Tasuta versioon ka netist allalaetav.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.