Kevad ei ole enam kaugel!

Ainult seitse päeva veel on ametliku kevade alguseni. Meie looduses see aga ei kehti, sest seda valget ollust on maas veel päris paksult, kuigi päike soojendab juba meeldivalt. Kuigi kalendris on märgitud kõik aastaajad ühepikkuseks, siis miks ometi on nii, et talv tundub neist kõige pikem olevat. Kevad seal kusagil vahepeal möödub nii märkamatult, aga õnneks tuleb siis suvi. No sügis ka veel kuidagi läheb, kui on soe, aga see talv... Kui seda lund ja külma ainult ei oleks! Mõned suusasõbrad lööks nüüd mu küll risti selle eest. Ma ei saa sinna midagi parata, et talv mulle kohe üldse ei meeldi, aga see on meie laiuskraadi häda. Saab ju ka soojemasse kliimasse vahel putkata, aga see pole ikka see... Toome siis kevade tuppa, kas okste või lillede näol või paneks need jäädavalt kaardile.

6 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Ma pean kohe esimesena ütlema, et mulle nii hullult meeldib see paber, mida sa taustaks kasutasid!! No see selleks, ideaalselt sätitud ring, kohe kõik on paigas. 5+ ma ütlen :)

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Puu imitatsiooniga paberid on minu lemmikud ka, aga ring on natuke lopergune ka, aga see on ära varjatud ja kui ta nüüd väga ideaalneoleks, siis poleks see enam looduslik ega loomulik.

Ilme Aim ütles ...

Väga kaunid tööd!

evegr ütles ...

Aitäh, Ilme!

Malle ütles ...

Nii ilus ja nii kevadine!

evegr ütles ...

Aitäh, Malle!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.