Sõnadeta...

Sellist kaarti tahtsin ma ammu teha. Minimalistlik, aga samas nii väljendusrikas. Kollane on kevade kohustuslik värv ja aias on seda sära küll ja veel... Mu laiuv forsüütiapõõsas on sel kevadel esimest korda täies õies. Muidu pidin ühekaupa õisi üle lugema. Nartsisse sai sealt ka välja kaevatud, aga mõned on ikka jäänud. Eile tuli mõte, et ma tahan seal oma kaarti pildistada. Kui ma kaameraga aeda läksin, jäi muidugi kaart maha. Pärast läksin ekstra õhtul uuesti pildistama.

4 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

Lahe. Must ja kollane sobivad alati kokku ja valge toob need värvid veel eriti esile. Mina pole sel kevadel, peale Sinu omade, veel liblikaid näinud. Minu arvates on forsüütia nii jonnakas. Ühel aastal õitseb nii, et vähe pole, teisel aastal, kui tal tuju pole, siis avab vaid paar õit.

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Minu forsüütia on esimest korda täisõites, ta mul juba mitu aastat olemas. Liblikaid on meil juba hulga aega näha looduses.

Malle ütles ...

Ilus kaart ja ilusad õied! Ma tean forsüütia kohta, et teda ei tohi tagasi lõigata, nii mu kolleeg rääkis. Tema mees lõikavat iga aasta ja nii ta ei õitsegi üldse. Ja tuuleveskitega võidelda ka ei jõua, mehel jääb tarkust ülegi! :)

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Laiuvat ma pean ikka lõikama, ülespoole varred ei õitse ja teda peab suunama laiutama, ma algul ei teadnud, sellepärast ei õitsenud ka.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.