Mõned kevadised kaardid

Need kevadised kaardid seisavad mul laual juba tükk aega. Taustad said ära kleebitud, rahatasku ja luuletuse saab lisada vastavalt soovile. Liblikatega kaart ootas oma aega lausa aasta, asetasin liblikad ringi ja nii tundus parem. Eks igal asjal tule oma aeg, eriti praegu, kui koroonaviiruse tõttu mina enam midagi teha ei taha. Hea meelega toimetaksin oma aias, aga nüüd mõned päevad jälle külmem ja õue minna ei taha. Meil siin ruumi hulgim, mahub üksinda ja kahekesi kahe meetri peale ära küll. Aed annab hingele kosutust, kui näpud mulda saab, siis on ka töö tulemus näha, see rohkem mul kooliajast pärit tõdemus.
Kahel kaardil on kasutatud Mintay disainpabereid ja väljalõikeid kollektsoonist Birdsong, kolmanda oma enam ei mäleta.
Palju aastaid tagasi Hollandist ostetud ratsuritäht läks taas õitsema, praegu lahti kaks õit, kolmas läheb ka. Olen teda suutnud ikka alles hoida, aga mitte nii suurena kui ta algul oli.

4 kommentaari:

MO isetegemised ütles ...

See roosa lips ja need liblikad on nii ilusad!! Natuke kannatust, küll siis saab taas küünealuseid mullast puhastada :) No ja ratsuritäht ja sul vägev, kolmas jah piilub teiste vahelt välja.

evegr ütles ...

Aitäh, Marge! Need õied tal ikka nii suured ja rasked, et kukkus pärast fotosessiooni laua peale ümber. Õnneks nii hästi, et õied jäid üle laua ääre!

Malle ütles ...

Nii ilusad kevadised kaardid! Kui peaks valima, siis kõige rohkem meeldib esimene. Ratsuritäht on küll hoopis teistmoodi, tundub täidisõieline, väga kaunis igatahes! Lähen nüüd oma kaarti pildistama ja postitama. Üks fotosessioon sai küll tehtud, aga ma pole rahul, proovin uuesti.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Töid oleks lõpetada veel ja veel, aga seda tahtmist ei ole. Ratsuritäht ongi topeltõieline. Sibul oli algul kahe rusika suurune ja esimesel aastal oli ka kaks õievart. Nüüd küll poole väiksem, aga ilus see ka.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.