Junkbook stiilis märkmik

Nädal tagasi käisin esimest korda peale koroonat Tartus. Põhjuseks Maria koolitus. Tahtsin kodunt välja saada ja teiste paberihuvilistega kohtuda. Loomulikult ka inspiratsiooni uute tööde jaoks. Pikk tööpäev oli, palju uut ja põnevat. Junkbook märkmik on hea selle poolest, et sinna võib kõik oma materjalide ülejäägid ära kasutada.
Kaanele tegime savitrükki ja värvisime selle ära ning lakkisime motiivi krakleelakiga, mis tekitab mõranenud pinna. Sisse tegime ühe lehe taimedega ka mõranenud pinnaga, aga katsime taime krakleepastaga ja lisasime värve. Need olid kaks kõige põnevamat asja. Järjehoidja tegemine on vahva. Lisasime ümbriku, kuivatatud taimelehti, pitsi, kangast ja tembeldasime lehekülgi. Kõik need kaunistatud lehed on märkmikus jagajad. Köitmine muidugi kõige raskem ja aeganõudvam tegevus. Ma ei jäänud oma märkmiku seljaga rahule ja võtsin selle kodus lahti ning tegin uuesti. Sai palju parem.
Pildid koolituselt asuvad SIIN

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilus on su tulemus! Kuivatatud taimede ja krakleega kaetud leht on sul väga hästi välja tulnud, ma enda omaga rahule ei jäänud. Eile alles lõpetasin oma märkmiku ära, ehk homme jõuan pildistada ka.

evegr ütles ...

Aitäh,Malle! Märkmiku selg oli mul probleem, tulin öösel kell 4 üles ja võtsin lahti. Ei andnud rahu. Mõni lehekülg kujundada ka, aga ma ei teinudki suurt midagi. Sellepärast imestasin, et Sa oma ei näita, Sul sai kohe väga ilus.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.