Moonid

Telliti kaart temperamentsele seto naisele. Värvid jäid lahtiseks, aga mõtlesin, et ju siis punane peaks sobima. ega see päris punane olegi, pigem heledam, natuke oranžikas. Vat neid värvuste nimesid ma ei tea, nüüd mõnesid juba tean, aga kui öeldakse bordoopunane või türkiissinine, siis ma võin lolli näoga otsa vaatama jääda või siis vastupidi, teen targa näo pähe ja hiljem guugeldan.
Nägin hiljuti üht väga ilusa disainiga kaarti ja nii ma otsustasin selle valida. tegin seekord isegi kavandi, et suurus ja disain paika saada. Teinekord ka hea teha. Tõesti mulle see disain meeldib, mida Instagramis nägin.
Disainpaberiks valisin 13@rts Unforgettable Wreath of memories moonidega disaini. Sellelt lehelt sain just mõlemale tiivale kaunistused ja keskele tagasihoidlikuma tausta. Üks enda tehtud mooniõis keskele ja selle ümber kõik teised lilleõied ja lehed, sobivad marjad leidsin ka. Mõni kuldne leht säraks juurde. Kasutasin seekord ka maasikalehti, need valged kõige all. Ilus sai kokkuvõtteks. Tellija jäi samuti väga rahule ja ütles, et kuigi ta on väga palju erinevaid kaarte näinud, siis sellist küll mitte.
 Et Sul oleks elus päikest,
siis on Sul valgust.
Et Sul oleks rõõmsaid laule,
siis on Sul lusti.
Et Sul oleks rohkelt sõpru,
siis on Sul soojust.
Et Sul oleks palju tervist,
siis on Sul kõike.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Minumeelest on täitsa seto värvid küll! Huvitav kaart, peaks kunagi ise ka sellist varianti proovima.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Disain on huvitav küll, midagi teistmoodi. Igavaks läheb neid tavalisi kaarte teha.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.