Üks romantiline teekarp

Üle hulga aja sai jälle paberitööd tehtud. Mul seisab kogu aeg mõni poolik asi laua peal ja kui vaba hetk tuleb, siis nokitsen edasi. Suvel kaua vabu hetki ette ei tule, aga mõned asjad ikka peab ära tegema. See teekarp läheb ühele õpetajale ja teine tuleb veel, sellepärast ka pealkirjas Üks...
Sain Lemoncraftist väga ilusa teetassiga paberi ja sellest sai kõik alguse. See on Ukraina firma Scrapmir komplektist Delicious Recipcs nimega Breakfest. Selle paberiga sobitasin kokku veel Stamperia roosilise paberi, riba pealt nime ei leidnud. Kaunistuseks pitsi, filigreed, chipboard. Kaanele sättisin ka keti külge teetassi ja teekannu. Silikoonist tegin kaane kaunistused. Seekord lilli ja liblikaid ei pannudki, lihtsalt ei mahtunud enam.

2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga kaunis teekarp! Mulle meeldib eriti see sisekaane paber. Teetass ja kann üle serva rippumas on ka väga lahedad detailid.

Ma ikka tasapisi nikerdan siin üht märkmikku, aga üldiselt on kõik paberitöö asjad kastidesse ära pandud maja remondi pärast.

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Sisekaane paberist detail on ka karbi peal, aga see paber ei olnud tellija lemmik. Tass ja kann meeldivad mulle ka, midagi uut sai vast leiutatud. Ise küll pole näinud, ei tea jah, kust see ideepojuke tuli! Mõned asjad veel juulis teha, aga praegu tegelen maasikatega.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.