Retrostiilis juubelikaart

 Vahel ma teen mõne kaardi ka, aga tõesti harva. Naudin suve ja päikest ja oma aeda. Tore, kui mõne väljakutse ka saab. Mina vist enam tavalisi kaarte, kus mõni lilleõis ja tekst Palju õnne! teha ei saagi ja ega ma selliseid vist teinud ei olegi ning see ei anna endale midagi. Hobi ongi eriliste ideede teostamine ja väljakutsete vastuvõtmine.                                                                                                                           Ma uurisin Pinterestist retro teemat ka, kuigi pirn lõi kohe peas põlema, et peaks olema täpiline ja kaharad seelikud. Aastad siis 50ndad ja 60ndad. Ma leidsin isegi ühe lühikese video, kuidas teha paberist kleiti, aga mul jäi see variant tegemata, järgmiseks korraks! Ühe kleidi ma olen ka kunagi varem valmis voltinud, päris oma loometee alguses kui nii võib öelda. Seekord võtsin täpilise kleidi pildi pinterestist ja lisasin sinna sobivaid detaile. Kingad sain Lemoncrafti väljalõigete komplektist Ladies and Gentlemen. Väga hea komplekt, saab nii meeste kui ka naiste teemade puhul kasutada, sobib ka teiste paberitega. Käekott, kübar ja muffinid ning kohvitass lõiketeradega tehtud. Kaart läks kümnesse, sest juubilaril oligi must täpiline kleit seljas ja jalas pidid olema punased kingad, aga tald oli lahti tulnud, nii et see jäi ära. Ega need retro asjad ei ole ju igavesed! Kaardi taustaks kasutasin Mintay City of love ja Fabrica decoru Little elefants täpilist paberit. Väga mitmekülgne valik küll, aga sain nad klappima! Mul nüüd natuke töötuba ka ümber tuunitud. Tuli tuju ja viskasin tapeedi seina, vihmane ilm oli ja välja ei saanud, mis muud siis teha. Kusjuures esimese liblikatega oma elamises! Riiuli tellisin Vintage Studiost. Oleks küll laiemat tahtnud, aga ei olnud saada. Oma retroriiul jäi ka veel sisse. Rohkem seal toas praegu remonti ei tee, aga loodan järgmisel suvel muud tööd lasta teha, mina lage ei pane ja põrandat ei lihvi, need tööd jäävad veel ootele.


2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga ilus, stiilne kaart ja nii äge, et sünnipäevalapsel just samasugune mummuline kleit oli. Sa ju lausa selgeltnägija! :)
Liblikatega sein on ilus ja vaatan, et sul toolipadi ka täitsa sarnane. Samasugune põrand ootab mul ka lihvimist. Millalgi...

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Padjad olid jah juba olemas ja nüüd sai tükk tapeeti ka, kuigi algselt oli see mõeldud hoopis teise seina, aga seal on endiselt kapp ees. Kui kunagi sein vabaneb, panen sinna rahulikuma.

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.