Distantsõpe

Vihmaste ilmadega ei saa aias olla ja tuleb siis postitusi järgi teha. Seoses eriolukorra väljakuulutamisega 12.märtsil jäi ära kauaoodatud Poola koolitaja Mariusz´e scrapalbumi koolitus Tartus. Kõigil oli muidugi suur huvi kursuse vastu ja nii tehti ettepanek teha koolitus veebis video järgi ja Mariusz saadab meile materjalid. Kõik see võttis muidugi hulga aega ja umbes aprilli keskpaiku saime asjad niikaugele, et võisime oma veebitunni endale sobival ajal läbi viia. Selleks ajaks oli minu suur scrapalbum juba valmis.
Peab ütlema, et see album oli ikka tükk maad lihtsam teha kui eelmine. Kasvõi sellegi poolest, et kõik kartongist detailid olid ju olemas ja välja lõigatud. Ise pidime ainult pildikesi välja lõikama ja lehed mõõtu. Kaane materjal oli väga huvitav, vist eco tselluloosimass, ühelt poolt natuke pehmem. Katsime kaaned kalinguriga, ehitasime seljakinnituse, tegime taskud ja kaunistasime lehed. Kaane kaunistusele oli siin rohkem tähelepanu pööratud. Ma päris üks ühele ei teinud, kuna kogemus ka juba olemas ja aega samuti, siis valisin endale rohkem meelepärase viisi. Ega ju väga ka muuta ei saanud, sest tahtsin ikka olemasolevast materjalist töö valmis saada. Albumi nurkadele panin ma tugevdused, nii püsib kauem. Kaanelilledele ei teinud embossingut, vaid panin kuldseid terakesi. Et oleks rohkem vintage, siis kaane ääred tegin küll tumedamaks distress tindi abil, sisulehti mitte. Albumi seljale kinnitasin natuke pitsi. Igas taskus on ka kaardid ja nendele tegin sellise nupukesega kinnituse, et oleks parem välja tõmmata.
Albumi mõõdud on 16x16, sees neli taskutega taskut, ei oska kuidagi teistmoodi öelda.


2 kommentaari:

Malle ütles ...

Väga äge, jälle natuke teistmoodi!

evegr ütles ...

Aitäh, Malle! Jah, püüdsin midagi leiutada, muidu oleks igav saanud!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.