Esimene kaart

Siia sai siis lõpuks loodud koht, kuhu on hea argipäeva askelduste eest peitu pugeda. Nagu liblika tiiva all vaikselt oma toimetamisi toimetada. Siin tahaks tegeleda oma hobidega, neid on mul olnud palju, aga praegu tahan tutvuda scrapbookingu keerulise, kuid huvitava maailmaga. Suvel saab aias lilli kaeda ja vaateid siiagi postitada, praegu puhkab minu miniatuurne aiake juba paksu lumevaiba all oodates järgmist kevadet. Selle eest rõõmustavad talvel silma toalilled. Vahel olen ka käsitööd teinud, kudunud ja õmmelnud, remonti meeldib ka teha, arvutis kolada, uusi keskkondi katsetada või ka loodust pildistada. Loodan, et mu blogi ei ole ainult fotoka sähvatus ega liblika vaikne möödalend ega hetketuju, vaid pikem sisekaemus endasse.
Osalen Kaia scrapbooking Fairy Tales Kaia väljakutses, kus on teemaks kasutada vähemalt kolme erinevat paberit. Mina kasutasin ühest jõulukomplektist punast ja tähemustrilist, ühest teisest pressitud mustriga valget paberit. Kaunistasin oma kaardi omatehtud jõulutähtede ja lumehelvestega, mõne valmis helbe lisasin ka. Kaardile lisasin 3D efektiga jõuluvana ja ühe tähekese tippu ning poolpärleid. Töövahenditeks olid seekord lõikenuga, kaks erinevat motiivaugurauda, joonlaud, käärid. Aluseks on pruunikas kartong, paberi kinnitasin kahepoolse teibi abil. Jäi selline ruumiline effekt.






2 kommentaari:

Kerttu ütles ...

Nii ilus jõulukaart! Lahe kujudus

Aitäh,et osalesid meie väljakutses KSFT blogis!

Kerttu

Malle ütles ...

Väga vahva jõulukaart!
Mul on hea meel, et tegid oma hobide jaoks uue blogi, hakkan su lugejaks! :) Ka mulle meeldivad liblikad, eriti sinised liblikad. See armastus algas mul filmiga "Sinine liblikas".

Kaunist jõuluootusaega!

Postita kommentaar

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Liblika Lend |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.